Intézetünkről
Vezetőség

Intézetünk vezetősége

Menedzsment
Elérhetőség: (06 1) 467 9300
 

Főigazgató

Dr. Óváry Csaba

Orvosi diplomáját 1994-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte. 2000-ben neurológiából szakvizsgázott. Pályafutását Budapesten, az Agyérbetegségek Országos Központjának általános orvosaként kezdte. Ezután a Pulzus Egészségközpont Stroke Ambulanciáján dolgozott, majd Japánban a Research Institute for Brain and Blood Vessels munkatársa volt. Hazatérve az International Medical Center Stroke ambulanciájának, majd a balassagyarmati Kenessey Albert Kórház orvosaként dolgozott. Jelenleg intézetünk Stroke és epilepszia osztályának munkatársa. Számos tudományos közlemény és szakcikk szerzője, kiemelt szakterületei a stroke-ellátás, a stroke-epidemiológia és a ritka stroke-etiológiák.

 

 

Orvosigazgató - főigazgató általános helyettese

Dr. Szikora István

 

 

 

 

 

 

Gazdasági Igazgató - főigazgató gazdasági helyettese

Bukovszky Magdolna

1994-ben végzett a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán, azóta dolgozik vezetőként. Szakmai pályafutása során meghatározó költségvetési intézmények gazdasági igazgatójaként, továbbá több minisztérium Pénzügyi és Fejlesztési-, illetve Költségvetési Osztályának osztályvezetőjeként főosztályvezető-helyetteseként és főosztályvezetőjeként dolgozott. Emellett pénzügyi-, valamint projektvezetőként részt vett több kiemelt Európai Uniós projekt lebonyolításában.

 

 
 
 

Ápolási igazgató - főigazgató  ápolási helyettese

Bere Csilla

Egészségügyi pályafutását 1992-ben kezdte az Országos Idegsebészeti Tudományos Intézet Központi Intenzív Terápiás Osztályán. 1999-ben intenzív betegellátó szakápolóként klinikai szakápoló képesítést, 2006-ban pedig Belső Minőségügyi Felülvizsgáló (Belső Auditor) MSZ EN ISO 9001:2001 és Kórházi Ellátási Standardok 2.0 képesítést szerzett. 2013-ban a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar ápolás és betegellátás szakán szerzett kiváló minősítéssel oklevelet. 2006 márciusától az Országos Pszichiátriai és Neurológia Intézet Belgyógyászati és Fertőző Pszichiátriai Osztályának vezető főnővérévé, egy évvel később pedig a Neurológiai Osztály főnővérévé nevezték ki. 2007-ben az OPNI bezárását követően az OITI neurológiai osztályainak főnővére és ápolásszakmai vezetője, ahol hozzá tartozott pl. a Neurológiai osztály, a kúraszerű ellátások, az EEG monitorozó valamint a Stroke és epilepszia ambulancia. 2012 októberében megbízott, majd 2014 februárjától az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet kinevezett ápolási igazgatója.
 

 


Gazdasági-Műszaki ellátás

Üzemeltetési és Anyaggazdálkodási Osztály: Tóth László

Pénzügyi és Számviteli Osztály: Riczuné Budai Sarolta

Műszaki Osztály: Gazdag István

Humánpolitikai és Munkaügyi Osztály: Huszár Gabriella

Informatikai Osztály: Tóvári Tibor

Aktuális

Legyen a Munkatársunk!
 
 
 
Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet a hazai idegsebészeti szakma csúcsintézménye.
Szakterületük specialistáinak számító orvosaink nagy elhivatottsággal végzik munkájukat, amelyet felkészült szakdolgozók segítenek. Intézetünk mindehhez igyekszik megteremteni a tárgyi és személyi feltételeket.
 
Jelenleg az alábbi munkakörökbe keresünk munkatársakat:
Ápoló, Műtős szakasszisztens, Műtőssegéd, Orvosok...
 
 
Tovább...

Tudomány

Cerebrovasculáirs Áramlásdinamikai Kutatólaboratorium
 
 
A Cerebrovasculáirs Áramlásdinamikai Kutatólaboratorium az OITI Neurointervenciós Osztálya és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Hydrodynamikai Tanszéke együttműködésével dolgozik. A Laboratorium célkitűzése az agyi érbetegségek pathogenezisének, kórlefolyásának, illetve kezelésének vizsgálata a helyi áramlástani viszonyok függvényében, számítógépes áramlás szimuláció (Computational Fluid Dynamics, CFD) segítségével.
 
Tovább...

Oktatás

Semmelweis Egyetem ÁOK Idegsebészeti Tanszék
 
 
Az Idegsebészeti Tanszék elsődleges feladata az egyetemi graduális, a posztgraduális és a PhD képzés szervezése, amely magában foglalja az egyetemi hallgatók tudományos diákköri munkájának koordinálását, a szakorvosképzést és orvostovábbképzést. A Tanszék feladatai között az oktatás, a tudományos célú kutatás, a tudományszervezés és a betegellátás egymásba kapcsolódó, egységet képező tevékenység. A betegellátó klinikai hátteret az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet biztosítja.

 
Tovább...

Elérhetőség

Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet elérhetőségei


1145 Budapest, Amerikai út 57.
Tel.: (06 1) 467 9300

Főigazgató: Prof. Dr. Nagy Zoltán,
Főigazgatói Titkárság Tel: (06 1) 467-9301 Fax: (06 1) 251 5678
E-mail: igazgatosag@mail.oiti.hu

Gazdasági igazgató: Bukovszky Magdolna, Gazdasági Igazgatói Titkárság Tel: (06 1) 467 9392
E-mail: gazdasagi@mail.oiti.hu

Orvos-igazgató: Dr. Óváry Csaba,
Orvosigazgatói Titkárság
Tel: (06 1) 467 9334
E-mail: igazgatosag@mail.oiti.hu

Ápolási igazgató: Bere Csilla,
Ápolási Igazgatói Titkárság
Tel: (06 1) 467-9302
E-mail: apig@mail.oiti.hu

Tovább...