Járóbeteg ellátás
Szemészet

Főbb specializációk

  • Neuroophthalmológiai betegségek diagnosztikája, a differenciáldiagnózishoz szükséges vizsgálatok végzése (pl. csipesz teszt, Hess ernyő, perimetria), kezelések.
  • Orbita betegségek (tumorok, gyulladások, vascularis léziók, endocrin ophthalmopathia) diagnosztikája és konzervatív kezelése.
  • Határterületi betegségek (idegsebészeti-, fül-orr-gégészeti-, és gyermekkori orbita tumorok) műtéti ellátása.

A rendelést vezeti: Dr. Salomváry Bernadett szemész főorvos
Szemészeti asszisztens: Fintha Veronika

Előjegyzés: +36 1 467 9377
Rendelési idő: Keddtől - Péntekig 9.00–14.00
Rendelő helye: Szakambulancia az új épületben 2. emelet, 226. sz. vizsgáló


Felhívjuk betegeink figyelmét, hogy szakrendelésünk beutalóval és beutaló nélkül is igénybe vehető. A rendelés során a sürgős ellátást igénylő, valamint az előjegyzett időpontra érkező betegek sorrendi előnyt élveznek, ezért javasoljuk Önnek, hogy előzetesen kérjen időpontot telefonon vagy e-mailben. Az e-mail tartalmazza következő adatokat: név, születési név, születési hely, lakcím, telefonszám és taj szám, valamint azt, hogy melyik szakrendelésre kér időpontot.
 

Aktuális

Legyen a Munkatársunk!
 
 
 
Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet a hazai idegsebészeti szakma csúcsintézménye.
Szakterületük specialistáinak számító orvosaink nagy elhivatottsággal végzik munkájukat, amelyet felkészült szakdolgozók segítenek. Intézetünk mindehhez igyekszik megteremteni a tárgyi és személyi feltételeket.
 
Jelenleg az alábbi munkakörökbe keresünk munkatársakat:
Ápoló, Aneszteziológiai Szakasszisztens, Műtőssegéd, Betegszállító.
 
 
Tovább...

Tudomány

Cerebrovasculáirs Áramlásdinamikai Kutatólaboratorium
 
 
A Cerebrovasculáirs Áramlásdinamikai Kutatólaboratorium az OITI Neurointervenciós Osztálya és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Hydrodynamikai Tanszéke együttműködésével dolgozik. A Laboratorium célkitűzése az agyi érbetegségek pathogenezisének, kórlefolyásának, illetve kezelésének vizsgálata a helyi áramlástani viszonyok függvényében, számítógépes áramlás szimuláció (Computational Fluid Dynamics, CFD) segítségével.
 
Tovább...

Oktatás

Semmelweis Egyetem ÁOK Idegsebészeti Tanszék
 
 
Az Idegsebészeti Tanszék elsődleges feladata az egyetemi graduális, a posztgraduális és a PhD képzés szervezése, amely magában foglalja az egyetemi hallgatók tudományos diákköri munkájának koordinálását, a szakorvosképzést és orvostovábbképzést. A Tanszék feladatai között az oktatás, a tudományos célú kutatás, a tudományszervezés és a betegellátás egymásba kapcsolódó, egységet képező tevékenység. A betegellátó klinikai hátteret az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet biztosítja.

 
Tovább...

Alapítvány

Tisztelt Betegünk!                       Tisztelt Hozzátartozó!               Tisztelt Támogatónk!

Köszönjük, hogy az elmúlt években támogatásukkal hozzájárultak az Intézet gyógyító tevékenységéhez. Kérjük, hogy idén is személyi jövedelemadója civil kedvezményezettek részére felajánlható 1%-ával támogassa az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben folyó szakmai munkát. Ezt megteheti személyi jövedelemadója 1%-ának a Sántha Kálmán Alapítvány részére történő felajánlásával.

Az alapítvány adószáma: 19636780-1-43